имах подобен на вашия проблем.при мен виновника беше ТПС.към 400 лв излезе ремонта при Бобо,да е жив и здрав.1 година вече никакъв проблем с обороти!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем сЪС стъпков мотор
Collapse
X
-
Гледаха ми вариатора,там някакъв клапан има някакви много малки дипчици.И понеже по колата имах някакъв нагар,(макар,че смених маслото и почистих маслената система)явно са останали някакви парченца и те запушвали тези отворчета.Почистиха ми тея дупчици там където казвам,че са на клапана.Колата не гасна 1 седмица и ся пак почна.Явно пак са се запушили.Ся ще хода пак нещо да почистват пак,обаче забравих кое точно.
Comment
-
и аз го имам този проблем само на свободен хот варира междо 500 до 1500sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
някои може ли да ми каже каде се намира това моторче?
sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa
Comment
-
Колеги, трябва ли много да играят, че да започна да се притеснявам?Щото днес я хванах красавицата на един светофар докато чаках...500-900 играе.Не, че ми пречи, ама проблем ли е?
п.с. сега забелязах, че това го прави само като е пусната духалката (дори и без компресора на климатика)...Last edited by StanG; d.m.y г., 10:28.
Comment
-
Здравейте да попитам и аз за моята кола Алфа 156 1.6 120кс. върти обороти постояноо няма значение дали е на празен ход или на скорост и като отпусна педала на газта и ускорява сама като вдигне оборотите и като падат намаля сама на какво може да се дължи това.Това стана след почистване на степ моторче сам си го свалих и го почистих колкото можах защото моето е някаво залепено дето не може да се отваря.Казаха ми че трябва да си купя ново степ моторче.Ще съм ви благодарен да споделите някакви мнения за проблема ми.
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
Оборотите ги вдига постоянно до 2-2.5.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗащо му викате "стъпков мотор" ?Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Ако се вземе втора ръка от форума примерно няма ли да стане или не се знае какво ще е
---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
До колкото знам тук думата колегиалност означава много така ,че не вярвам някой да пробута моторче което не равоти добреалфа ромео 156 тс
Comment
-
Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщениеКолеги може ли една снимка къде се намира стъпковото моторче на 156-ца 2.0 98 г.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment